Zašto žene ne vole kondome?

Iako je preporuka uvijek koristiti kondome zbog zaštite od neželjene trudnoće i širenja raznih bolesti, evo zašto ih žene toliko mrze:

Imaju neugodan miris: Čak i ako ga ne gurate pod nos, možete osjetiti neugodan miris umjetnog materijala koji sigurno ne budi želju za seksom…

Ubija spontanost: “Pričekaj sekundu da stavim kondom”, obično ne traje sekundu već  20 i u tom se kratkom periodu sigurno gubi malo seksualne želje…

Utječe na osjećaj intimnosti: Mnoge će žene reći kako im nedostaje taj osjećaj intimnosti kada vode ljubav s kondomom – sve je sterilno i kao umotano u plastiku…Seks bez kondoma sigurno budi osjećaj intimnosti.

Vagina postaje pustinja: Prirodna vlažnost ili lubrikant, nešto se ipak dogodi kada stavite kondom jer kao da sve isušuje…. Što je naravno loše, prije svega zbog lošeg osjećaja kod žene, a i kondom se lakše može oštetiti.

Tanki kondomi su isto što i obični: Postoje i oni kondomi na kojim piše da su ultra tanki i pružaju savršen osjećaj, ali žene tvrde da to nema nikakve veze s istinom – možda je muškarcu ljepše, ali žene ne primjećuju razliku.